Design a site like this with WordPress.com
Get started

Weekend Activ in Rezervatia de Nuferi

Duminica, 7 mai, va invitam la una dintre cele mai frumoase iesiri de weekend, cea cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi de la Snagov! Vom pedala prin padurea inmiresmata si vom vizita satul si schitul parasit, apoi ne vom urca in caiac si ne vom plimba pe canale, printre nuferii si lotusii infloriti!

Tura Velo
taberecusuflet.0031-3Va propunem o noua tura de biciclete de aproximativ 15 km! Vom incepe prin a pedala pret de 1 km pe o alee de biciclete, apoi vom intra in padurea plina de farmec si vom pedala spre inima ei, pe drumuri forestiere si pe poteci din ce in ce mai inguste. Dupa alti 5 km vom iesi intr-un camp cu flori, apoi vom traversa autostrada printr-un ecoduct. Aici vom vedea urmele unui sat parasit si ruinele fostului schit, dupa care ne intoarcem prin padure, pe un alt traseu. La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic unde a existat un sat al dacilor liberi! Mai multe detalii

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Snagov
taberecusuflet06322Urmeaza plimbarea cu caiacele prin Rezervatia de Nuferi, despre care participantii au spus ca “reprezinta o reala binecuvantare pentru trup, minte si spirit”! Vom merge pe un brat al lacului si vom putea admira, in habitatul lor natural, Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera), iar prin stufaris vom zari cuiburi de Lisite (Fulica atra), Gaste salbatice (Anatidaea) si alte pasari acvatice. Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Tura cu Bicicletele si Caiacele

Cand: Duminica, 7 mai

Unde: Snagov

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Dificultatea traseului de biciclete este redusa, lungimea fiind de 15 km iar diferenta de nivel nesemnificativa.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 1 – 3 km, dupa nivelul fiecaruia. Pentru siguranta si confort, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu lansatoare la apa cu role si cu garda la suprafata apei constanta.
Timpul estimat pentru intreaga tura este de aproximativ 4 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, supraveghere copii, apa la inceputul turei si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: 120 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 15% reducere Mai multe detalii

Servicii extra: Daca aveti nevoie sa inchiriati bicicleta, sau daca doriti sa veniti cu noi, cu microbuzul, va rugam sa ne spuneti. Costul inchirierii bicicletei este de 60 lei / zi, iar transportul este 50 lei / persoana.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la una din ultimele iesiri pe acest traseu.

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

One response to “Weekend Activ in Rezervatia de Nuferi”

  1. […] Duminica, 7 mai, va invitam la una dintre cele mai frumoase iesiri de weekend, cea cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi de la Snagov! Vom pedala prin padurea inmiresmata si vom vizita satul si schitul parasit, apoi ne vom urca in caiac si ne vom plimba pe canale, printre nuferii si lotusii infloriti! Mai multe detalii […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: