Design a site like this with WordPress.com
Get started

Cu bicicletele la Lacul Curcubeu

Nu departe de Bucuresti se afla Padurea Gherghita, iar inauntrul ei, bine ascunse, se afla doua minunatii mai putin cunoscute: Lacul Saracinenca si Delta Curcubeu! Aici cuibaresc o multime de specii de pasari, motiv pentru care zona este considerata a treia ca bogatie acva-faunistica din tara, dupa Delta Dunarii si Delta Neajlovului!
Primavara si toamna sunt cele mai darnice perioade pentru plimbari cu bicicletele prin padure, asa ca duminica, 26 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, va invitam sa ne plimbam pe malul Lacurilor si sa descoperim impreuna frumusea locurilor:) Iar la final vom vizita una dintre putinele fazanerii din tara si vom vedea o multime de fazani exotici!

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura Velo

Cand: Duminica, 26 martie

Unde: Lacul Curcubeu

Cine: Iesire deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Dificultatea traseului este redusa. Lungimea traseului este de 20 km iar diferenta de nivel este 100 m. Se merge pe poteci pe malul lacului si prin padure, pe drumuri forestiere si pe asfalt. Timpul estimat de parcurgere este de 3 – 4 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa la inceputul turei, produs energizant si garantia unei zile frumoase:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu o saptamana inainte.

Contributie: 50 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de reducere 20%. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam nu ezitati sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima tura la Lacul Curcubeu.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 Roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: TabereCuSuflet.ro

One response to “Cu bicicletele la Lacul Curcubeu”

  1. […] Duminica, 26 martie, reluam traditia iesirilor de primavara cu bicicletele si vom merge in Padurea Gherghita, unde vom descoperi Lacul Saracinenca si Delta Curcubeu si vom vizita una dintre putinele fazanerii din tara! Mai multe detalii  […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: