Design a site like this with WordPress.com
Get started

1 Mai la Schi

Iarna nu  mai vrea sa plece de la munte, unde ninge in continuare iar partiile sunt inca pline de zapada! Asa ca profitam de ziua libera de 1 Mai ca sa va invitam la o ultima iesire la Schi si Snowboard! Iar vestile bune nu se opresc aici, pentru ca, prin programul Sport pentru toti Copiii, pana la finalul sezonului toti participantii la Weekendurile Active pe zapada beneficiaza de reducere 🙂

Weekend Activ pe Zapada

Ce: Schi sau Snowboard

Unde: Sinaia

Cand: luni, 1 mai

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Competitie: De obicei, la iesirile la schi organizam cate un concurs de Schi si Snowboard. Daca vor fi conditiile necesare iar partia ne va permite, vom relua Cupa Tabere cu Suflet!

Ce oferim: Sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs;
  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs.

Contributie: Valoarea contributiei pentru iesirile de o zi este:

Pretul nu include transportul pe cablu al participantilor, precum si , daca este cazul, echipamentul de inchiriat.

Card Fii Activ! Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 10% reducere! Mai multe detalii.

Inscrieri: Inscrierea se poate face aici
La aceste iesiri locurile sunt in general limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Active la Schi si Snowboard de la Sinaia:)

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar iarna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

2 responses to “1 Mai la Schi”

  1. […] De 1 Mai mergem la Schi! Iarna nu  mai vrea sa plece de la munte, unde ninge in continuare iar partiile sunt inca pline de zapada! Asa ca profitam de ziua libera de 1 Mai ca sa va invitam la o ultima iesire la Schi si Snowboard! Iar vestile bune nu se opresc aici, pentru ca, prin programul Sport pentru toti Copiii, pana la finalul sezonului toti participantii la Weekendurile Active pe zapada beneficiaza de reducere 🙂 Mai multe detalii […]

    Like

  2. […] Vara vom merge pe Carari de Munte, cu Bicicletele si Caiacele sau la Wakeboarding, apoi caruselul Taberelor de Vara se va pune incet in […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: